5 vacature(s) bij KPN

KPN Eindhoven, Nederland
dec 22, 2016
Part time
KPN is in de loop der jaren uitgegroeid van telecombedrijf naar een multimediaonderneming en ICT-dienstverlener. Als leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland  biedt KPN onder andere oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. KPN is niet alleen marktleider in de Telecom, KPN is ook één van 25 de beste werkgevers van Nederland! Als je werkt bij KPN is het belangrijk dat je past bij de cultuur van de organisatie. KPN staat voor: Klant, Samen, Eenvoud. Deze kerngedragingen zie je niet alleen terug in de dienstverlening naar de klanten. Als teamlid binnen de organisatie heeft iedereen een belangrijke rol om deze kerngedragingen uit te dragen. Tijdens je sollicitatie kijken we samen met jou of jij als persoon past bij de cultuur van KPN. Zie jij het als uitdaging om op een enthousiaste manier met de (ex)KPN- klant in gesprek te gaan en er voor te zorgen dat ze niét weggaan of terugkomen? Wil jij graag een functie voor de langere termijn en elke dag weer nieuwe uitdagingen? Dan is dit de ideale parttime baan voor jou! Wij vragen Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je bent tussen de 28 en 38 uur beschikaar; Commerciele ervaring of bereid om je op dit vlak te ontwikkelen; Creatief; Affiniteit met KPN; Op zoek naar een functie voor de langere termijn. Arbeidsvoorwaarden Salaris conform CAO Contactcenters; Reiskosten vergoeding bij meer dan 10 km enkele reis; Flexibele werktijden; Diverse incentives; Groeipaden binnen de organisatie; Betaalde training.
KPN Maastricht, Nederland
dec 22, 2016
Part time
Sta jij te springen om te starten met een uitdagende baan binnen een toonaangevend bedrijf? Houd jij van persoonlijk contact met klanten en het bieden van de beste service in een commerciële omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als callcenter medewerker voorzie je de klant van een vakkundig advies met daarbij een passend aanbod. Je richt je op het optimaal helpen van de klanten en op het verkopen van de allernieuwste producten. Je staat klanten zelf te woord, beantwoordt vragen en brengt de nieuwste producten en diensten onder de aandacht. Een unieke kans om commerciële werkervaring op te doen bij een toonaangevend bedrijf! Wat wij bieden: Een leuke en uitdagende functie; Goede verdiensten van €9,78 bruto per uur vanaf 21 jaar (exclusief vakantiegeld en vakantiedagen); Uitgebreide betaalde training; Flexibele werktijden van 15 tot 26 uur per week; Werken in een gezellig en hecht team! Eisen vacature: Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau; Je bent flexibel inzetbaar; Je bent woonachtig in (de omgeving van) Maastricht, Sittard of Heerlen.
KPN Rotterdam, Nederland
dec 22, 2016
De klantenservice op de afdeling small sales KPN in Rotterdam is op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij altijd geïnteresseerd in het verhaal van een klant? Heb jij een vlotte babbel? Vind je het leuk om je verantwoordelijkheid te pakken? Wil jij een klant adviseren en producten verkopen? Dan is de functie als commercieel klantenservice medewerker inbound bij KPN in Rotterdam wat voor jou!  De klantenservice afdeling small sales is dit jaar begonnen om de overgang te maken naar een zelfsturend team. Dit biedt de kans voor iedereen om zijn eigen kracht en kunde kan inzetten om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Om dit te bereiken krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid om jouw ideeën uit te werken en toe te passen binnen jouw team en de afdeling. Tijdens je werk krijg je professionele coaching en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de functie, maar ook binnen KPN! WIJ BIEDEN: - Een startsalaris van €10,43 bruto per uur - Bonussen bij het behalen van de gestelde targets - Training & coaching on the job - Een informele werksfeer in een dynamische werkomgeving - Opleidingsbudget van 1000 euro na het eerst gewerkte half jaar - Een baan voor minimaal een jaar (32-40 uur per week) - Flexibele werktijden  - Doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld naar accountmanager) - Een gezellig team!   WIJ VRAGEN: - Minimaal HBO werk- en denkniveau - Ervaring met klantcontact (horeca, winkels, callcenter etc.)  - Communicatief vaardig  - Ervaring met proactieve salesgesprekken is een must - De drive hebben om een klant zo goed mogelijk te helpen en een sale te maken - Flexibele beschikbaarheid (ma t/m vr 07:00-20:00u, za 10:00-17:00u | 1 za. per maand en 's avonds werken is verplicht) - Minimaal 1 jaar beschikbaar
KPN Groningen, Nederland
dec 22, 2016
KPN Groningen is opzoek naar nieuwe collega's! Zijn de woorden: sociaal, vlot en energiek woorden die jou omschrijven? Lees dan snel verder! Als klantadviseur voor de KPN ben jij het visitekaartje van de toonaangevende werkgever KPN. Je bent het eerste aanspreekpunt van de KPN-klant, die zowel voor problemen als advies contact met jou zoekt. In een goede en gedegen 4-weekse (betaalde) training krijg je uitleg over de producten en diensten, zodat jij door de KPN-klant ook echt als specialist wordt aangemerkt! Als KPN-klantadviseur ontwikkel je een specialisme op het gebied van de producten en diensten van KPN. WIJ BIEDEN: - Een startsalaris van €10,43 bruto per uur - Bonussen bij het behalen van de gestelde targets - Training & coaching on the job - Een informele werksfeer in een dynamische werkomgeving - Opleidingsbudget van 1000 euro na het eerst gewerkte half jaar - Een baan voor minimaal een jaar (32-40 uur per week) - Flexibele werktijden  - Doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld naar accountmanager) - Een gezellig team! WIJ VRAGEN: - Minimaal HBO werk- en denkniveau - Ervaring met klantcontact (horeca, winkels, callcenter etc.)  - Communicatief vaardig  - Ervaring met proactieve salesgesprekken is een must - De drive hebben om een klant zo goed mogelijk te helpen en een sale te maken - Flexibele beschikbaarheid (ma t/m vr 07:00-20:00u, za 10:00-17:00u | 1 za. per maand en 's avonds werken is verplicht) - Minimaal 1 jaar beschikbaar
KPN Zoetermeer, Nederland
dec 22, 2016
Part time
Functieomschrijving Zie jij het als uitdaging om op een enthousiaste manier met de (ex)KPN- klant in gesprek te gaan en er voor te zorgen dat ze niét weggaan of terugkomen? Wil jij graag een functie voor de langere termijn en elke dag weer nieuwe uitdagingen? Dan is dit de ideale parttime baan voor jou! Je zult werken met met verschillende KPN producten zoals internet, televisie en mobiele- en vaste telefonie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het behouden van KPN-klanten die eigenlijk het abonnement willen opzeggen of dat al gedaan hebben. Je gaat klanten benaderen die per brief of per mail hebben opgezegd of online de bestelling hebben geannuleerd. Daarnaast benader je klanten die het pakket bij KPN hebben opgezegd en nog in de annuleringstermijn bij de nieuwe provider zitten. Binnen deze functie is het belangrijk dat je commerciële vaardigheden bezit maar tegelijkertijd ook empatisch te werk gaat. Het kan voorkomen dat je klanten belt die een bestelling hebben gedaan die technisch niet leverbaar is op het huidige adres. Je gaat dan samen met de klant kijken of je andere alternatieven kan bieden die ook aansluiten op de behoeften van de klant. Met deze eigenschappen sluit je niet alleen een verkoop, je garandeert er ook een duurzame klantrelatie mee. En dat is waar KPN naar toe wil! De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30uur en 21.30 uur. Op zaterdag zijn ze geopend van 10.00 - 14.00 uur. Je bent minimaal 3 avonden in de week beschikbaar. Je bent 1 keer per 3 weken op zaterdag beschikbaar en 1 keer per vier weken op de vrijdag. Begin januari zal er een nieuwe training gaan starten. De fulltime training duurt vier weken. Deze training dien je verplicht te kunnen volgen. Tijdens de training word je wel gewoon lekker doorbetaald. Wij vragen Minimaal MBO werk- en denkniveau; Je bent tussen de 28 en 38 uur beschikaar; Commerciele ervaring of bereid om je op dit vlak te ontwikkelen; Creatief; Affiniteit met KPN; Op zoek naar een functie voor de langere termijn. Arbeidsvoorwaarden Salaris conform CAO Contactcenters; Reiskosten vergoeding bij meer dan 10 km enkele reis; Flexibele werktijden; Diverse incentives; Groeipaden binnen de organisatie; Betaalde training.